avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Colegul de apartament nu vrea să se mute!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Colegul de apartament nu vrea să se mute!

Bună! Sunt în următoarea situație:
Am închiriat un apartament pe numele meu acum o perioadă de timp. Locuiesc cu încă două persoane care nu au niciun drept/nicio obligație contractuală. Am anunțat acum ceva timp una din persoanele cu care locuiesc că trebuie să se mute din apartament în maxim o lună, dar refuză iar proprietarul nu se implică în această situație. Ce pot face din punct de vedere legal ca să plece? Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2024
DoinaHoratiu_11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:23, 29 Martie 2024
Buna ziua, trebuie sa il notificati in conditiile legii cu privire la evacuare. Aveti acest drept. Apelati la un avocat pentru redactarea si transmiterea notificarii conform procedurilor legale. Avocat Madalina Pascu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul partenerului de a parasi locuinta cameliav81 cameliav81 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea problema: in luna decembrie 2016 am luat decizia de a ma desparti de partenerul actual dupa o ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de inchiriere buna ziua! as dori opinia dvs ... nelugigi nelugigi Incetare contract de inchiriere Buna ziua! As dori opinia dvs legat de incetarea unui contract de inchiriere. Contractul de inchiriere pe care il am in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! având nevoie de un contract de comodat pt locuință ... caviola76 caviola76 Bună ziua! Având nevoie de un contract de comodat pt locuință încheiat între proprietarul apartamentului și mine, am citit că se poate obține și ... (vezi toată discuția)