avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire dupa 40 ani. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire dupa 40 ani. Buna ziua.De curand, am gasit un Act de vesnica vanzare/ 25.06.1947 ...

Buna ziua. De curand, am gasit un Act de vesnica vanzare/ 25.06.1947 original, autentificat, teren intravilan , pe numele mamei , decedata in 1963. Suntem 7 frati, din care 2 sunt in viata. In acest moment, terenul este imprejmuit de actualii detinatori, nu sunt constructii , are CF pe baza unui titlu de proprietate din 2003 -L18/1991. Dupa procedura succesorala, putem revendica terenul , in instanta, chiar daca va fi un proces de durata? Trecand atatia ani, ce piedici pot interveni? Cu respect si multumiri!

Alte discuții în legătură

Anulare titlu de proprietate emis in baza legii 18/1991 DRaul DRaul Buna ziua, Sunt unicul mostenitor (prin testament) al lui X (decedat) si am fost chemat in judecata de catre Y fratele lui X, alaturi de cele doua comisii ... (vezi toată discuția)
Corectarea/rectificarea unui titlu de proprietate de teren Cristian_Nicolae Cristian_Nicolae Rog ajutor pt rezolvarea urmatoarei situatii: -corectarea/recificarea unui titlu de proprietate de teren (actual in regim de proprietate indiviza) ; ... (vezi toată discuția)
Cota parte din casa se atribuie si pe teren? Palina Palina Am obtinut in 1992 prin contract de V-C 7/8 din casa mamei, iar restul de 1/8 este detinut de fratele meu. Terenul ( gradina) de langa casa era in ... (vezi toată discuția)