avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoatere auto de sub evidenta fiscala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoatere auto de sub evidenta fiscala

Buna ziua. Am inmatriculat masina in Franta, fara a face radierea in Romania ( am fost presat de timp ). La inmatriculare s-au retinut placutele din Romania, in vederea distrugerii. In afara de noul talon, nu am primit alt document. La plata taxelor locale, masina apare deja neinmatriculata. care sunt procedurile de scoatere de sub evidenta fiscala la primarie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: BelaB , utilizator 18:43, 29 Martie 2024
Va duceți la primăria respectivă cu actele care atestă înmatricularea în Franța. Și vedeți ce alte cerințe au. Bineînțeles cereți scoaterea din evidenta fiscală.


Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism romanesc inmatriculat in alt stat membru ue sandro sandro Sunt rezident in Germania, iar ieri am inmatriculat autoturismul personal aici pentru ca am depasit perioada de sedere de 185 de zile. La serviciul de ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit jimmy87 jimmy87 salutare la toti...o problema am si eu si sper sa gasesc solutia la voi.am avut o masina pe care am vanduta in 2012 cu contract de vanzare-cumparare...noul ... (vezi toată discuția)