avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! In contextul Ordinului privind acordarea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! In contextul Ordinului privind acordarea burselor ...

Buna ziua!

In contextul Ordinului privind acordarea burselor studentilor6463/2023, pot beneficia de bursa de performanta pt rezultate deosebite la invatatura si absolventii de alta facultate (care sunt inmatriculati la taxa) si care nu au beneficiat de bursa la cealalta facultate( unde au urmat 4 ani la buget) ?
Ultima modificare: Duminică, 31 Martie 2024
Ana Scripca, utilizator

Alte discuții în legătură

Studii de master finantate de la bugetul de stat si bursa de studiu Elenauj Elenauj Buna ziua! Sunt absolventa a facultatii de farmacie durata de studii 5 ani (pe diploma de licenta precizeaza ciclul 1 de studii de licenta comasat cu ciclul 2 ... (vezi toată discuția)
Se poate a doua facultate in aceeasi universitate,fara plata si cu bursa zefirzefir zefirzefir Am o mare nedumerire, ca cineva se lauda ca face a doua facultate fara plata,imediat dupa materatul primei, prima era cu plata, si acum are si bursa,la a ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)