avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va salut , am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va salut , am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra in caz de ...

va salut , am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra
in caz de autoaparare cu spray lacrimogen intr o sala de asteptare sa presupun ca la o spalatorie si a inceput un conflict intre mine si alta persoana iar cand persoana respectiva a sarit la bataie adica venea spre mine cu pumnul nu ca ma amenita ca te sparg cu bataie era direct iar eu am folosit spray paralizant in aceasta situatie eu m am autoapărat legal dar am folosit spray ul intr un loc aglomerat ce prevede legea in situatia asta ? o sa fiu pedepsit pentru folosirea in loc public unde se afla alte persoane sau fapta este justificată si inaltura raspundere penala
in caz ca o sa fiu pedepsit o sa fie sancțiunea contravențională sau este infracțiune
este doar un scenariu fapta nu s a intamplat
va multumesc frumos
astept raspunsul

Alte discuții în legătură

Despre citatii alexlex alexlex Buna ziua,acum o luna m-am autoaparat folosind un spray paralizant,mirosul deranjant din scara blocului a alertat vecinii ce au chemat politia.Din auzite ... (vezi toată discuția)
Autoaparare Capelu Capelu Am fost pus recent intr-o situatie din care am iesit \\\\"bine\\\\" pana la urma.Mai exact , intr-o seara pe la ora 21.30 , mergeam sa o iau pe sotia mea de la ... (vezi toată discuția)
Utilizarea sprayului paralizant Raluca D. Raluca D. Bună ziua, Sunt o biciclistă care s-a săturat să fie agresată verbal pe stradă, zi de zi. În aceeaşi situaţie sunt sute de alte bicicliste, doar ... (vezi toată discuția)