avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat la Petromar Constanța pe platformele de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat la Petromar Constanța pe platformele de foraj marin.In ...

Am lucrat la Petromar Constanța pe platformele de foraj marin.In ianuarie am depus dosarul de pensionare care mi a fost acceptat având stagiul complet ca și vechime dar ulterior mi a fost respins pe motiv că adeverintele erau vechi ( pe care eu mi le pregătisem încă din 2012 când am încetat activitatea acolo) și că trebuiesc altele actualizate.Acum problema este că am trimis pe mail la OMW PETROM București solicitare dar efectiv nu îmi răspunde nimeni nici la mail nici la telefon..nimic. Ce as putea face în situația asta? ( ținând cont că timpul trece în defavoarea mea prin faptul că se apropie 1 septembrie când am înțeles că grupele de muncă nu vor mai fi luate în calcul în noua lege a pensiilor) Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Puiu Stefan , utilizator 14:10, 11 Aprilie 2024
Resurse Umane & Contact

OMV Petrom S.A. - Departamentul de Resurse Umane

E-mail: jobs.info@petrom.com
Strada Coralilor nr. 22
Cod poştal 013329 Bucureşti, România

Adresa de e-mail pentru cereri de eliberare adeverinte necesare la dosarul de pensie este: employeefrontdesk@petrom.com. Telefon: +403728 24444, tasta 1
[ link extern ]
Mulțumesc frumos pentru răspunsul dv. dar probabil nu am fost

prea clar cu întrebarea mea; da..fix acolo am trimis cererea pt eliberarea de adeverințe și am trimis și copii de pe carnetul de muncă dar problema mea este că deși am trimis din februarie nu am primit nimic daar NICI NU MI SE MAI RĂSPUNDE LA TELEFON SAU LA MAILUL ce trimit cu întrebarea: totuși când mi se trimit aceste adeverinte?.
Sa cauti intr-o arhiva destul de mare , ca cea a Petrom-ului, este foarte greu , de aceea nu primiti raspuns imediat.

Puteti sesiza ITM-ul local.
Da, probabil că așa este.Refuz să cred că e reavoință.Mă gândesc să mai am un pic de răbdare și să o rezolv fără conflicte.Niciodată conflictele nu duc spre ceva bun doar că neliniștea mea este că se apropie vertiginos 1 septembrie cu noua lege a pensiilor când am înțeles că grupele de muncă (cum e și cazul meu)nu vor mai fi luate în calcul. Mulțumesc pentru răspuns!
Si viitoarea lege prevede reducerea vârstelor standard de pensionare pentru cei care au realizat stagii de cotizare în condiții deosebite/ speciale de muncă conform unor tabele de reducere.