avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cand incepe campania electorala?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cand incepe campania electorala?

Buna ziua ! Am o intrebare : cand incepe campania electorala , ma pot folosi de poza unui candidat sa-i mut capul la poza unui cioban ? Vreau sa-l fac cioban !
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:01, 20 Aprilie 2024
In data de 10 mai 2024, va începe campania electorală care se va încheia pe 8 iunie 2024, la ora 7.00.
Pe cine doriti sa denigrati ? Pe cioban sau pe candidat? Denigrandu-l pe cioban lezati tot poporul roman, nu inteleg ce aveti cu aceasta ocupatie traditionala, istorica, nobila si pana la urma cea care a contribuit la geneza poporului roman.
Daca doriti sa il denigrati pe candidat, aveti grija sa nu-i lezati dreptul la imagine si dreptul la demnitate, pentru ca in anumite situatii persoana se poate intoarce impotriva dvs si va poate solicita dezdaunari.
Nu stiu, dar nu am incurajat niciodata o reclama facuta pe denigrarea celuilalt, mai bine va faceti reclama pe ceea ce poate face BINE candidatul dvs. Si la fel, nu pot sa inteleg, de ce o meserie respectabila ca cea de cioban trebuie in mod negativ asociata cu un chip al unei persoane care ne displace sau va displace,, dar ma rog, asta e, nu inteleg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mizeria electorala din fiecare an continua intr-o veselie ! Radu Gabrian Radu Gabrian Ca de obicei , cu ocazia oricaror alegeri , persoane mai mult sau mai putin anonime , ne trimit mesaje electorale , in favoarea unora dintre candidati sau in ... (vezi toată discuția)
Alegeri prezidentiale Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR [b]Unui prezidentiabil:[/b] A spus ca nu e de dorit Un presedinte... ESCU. Dar in campanie e insotit De unul... Iliescu. (vezi toată discuția)
Retragerea cetateniei romane, cersetorilor romani din strainatate Aryn Aryn Tot mai multi romani, traiesc un sentiment de rusine atat in propria tara dar mai ales atunci cand merg intr-o tara straina, din cauza cersetorilor care au ... (vezi toată discuția)