avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu de catre cazati
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu de catre cazati

Violare de domociliu de catre cazati.
Buna , mama are o pensiune in care au fost cazate 3 persoane intr o camera in jur de ora 21:00.Dupa ce a plecat mama au venit inca 4 persoane fara sa ne anunte. La ora 2 am fost treziti de politie dupa ce un vecin a sunat la 112 pentru nerespectarea orei de liniste si pentru ca a sesizat ca distrugeau bunuri. Am mers in pensiunea, politia ia identificat, iar dupa o ora au parasit cladirea dupa ce au refuzat de mai multe ori sa o faca. Au distrus cateva bunuri de o valoare nesemnificativa,dar am fost sfatuiti de politie sa le dam banii inapoi pentru aplanarea conflictului. Am crezut ca vom fi chemati pentru o declaratie din moment ce acestia au intrat fara autorizatia noastra in imobil si au refuzat sa il paraseasca,dar cazul a fost incheiat dupa ce acestia au fost amendati pentru galagie si injurii. Cautam sa facem o plangere asupra faptei de violare de domiciliu si vreau sa va intreb daca situatia se potriveste codului penal si daca avem o baza buna pentru un proces.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:36, 20 Aprilie 2024
Ce violare de domiciliu? Nu este tipica fapta pentru violare de domiciliu? Cine are domiciliul acolo? Dvs?
Hai sa spun ca s-a pune in discutie violare de sediul profesional, dar nu se incadreaza nici aici fapta.
Acolo, ati inchiriat camera unor persoane si alte persoane au venit in vizita la cele dintai, si au baut impreuna.
Este ca si cum dvs ati merge la un hotel, si acolo in camera, mai vin niste neamuri si stati la povesti sau baute.
Dupa mine, faptele acolo, ar fi doua, astfel : una posibil contraventionala pentru scandal si ora tarzie, si una posibil penala pentru distrugere. Si cam la asta se reduce tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu? aladdin aladdin Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea speta. Doi parinti si doi copii(majori, fiecare la casa lui). Mama decedeaza, se dezbate mostenirea. Casa parinteasca si ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu comodatul fiind expirat FamiliaRusu FamiliaRusu Buna ziua, Am mai scris despre situatia ce o voi prezenta, la topicul \"Nerespectarea Antecontractului de catre potentialul cumparator \" , ( acolo veti gasi ... (vezi toată discuția)
Plangere penala violare de domiciliu sava267 sava267 Buna ziua. Am intrat intr-o situatie care imi cam da fiori ori de cate ori ma gandesc la ea. Am 21 de ani, nu am avut niciodata probleme cu politia. Saptamana ... (vezi toată discuția)