avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doua contracte de credit, unul de tip revolving ajuns ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doua contracte de credit, unul de tip revolving ajuns la maturitate, ...

Doua contracte de credit, unul de tip revolving ajuns la maturitate, pentru celalalt se declara scadenta anticipata. Conform pactului comisoriu din contracte, rezilierea se poate efectua in baza unei simple notificari scrise. Pentru contractul ajuns la maturitate si nerestituit mai este necesara notificarea de reziliere a contractului sau faptul ca acel contract a fost inregistrat la restanta din lipsa de disponibil inseamna si reziliere?

Alte discuții în legătură

Notificare de declarare scadenta credit ContSters277537 ContSters277537 Aveti idee, va rog, lipsa notificarii catre debitor de declarare scadenta a unui credit bancar ce poate atrage din punct de vedere legal? Daca acel credit a ... (vezi toată discuția)
Rezilier contract simona35 simona35 Buna ziua. As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru rezilierea unui contract de lucrari. In contract este mentionat ca ,,nerespectatre obligatiilor in ... (vezi toată discuția)
Reziliere aartist aartist Buna-ziua, Contractul incheiat prevede \"Prezentul contract încetează la cererea uneia dintre părţi pentru neexecutarea obligaţiilor de către cealaltă ... (vezi toată discuția)