avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Planuiesc sa deschid un pfa pentru afacerea mea online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Planuiesc sa deschid un pfa pentru afacerea mea online

Buna ziua! Planuiesc sa deschid un pfa pentru afacerea mea online. Am un magazin pe o platformă si vand cursuri cu drept de autor(marketing digital). Am cautat sa vad ce cod CAEN ar trebui sa folosesc insa nu gasesc pe cel potrivit, doar cel pt marketing afiliat, sau cel pt creativ marketing(solicita diploma pt infiintare pfa). Ma puteti ajuta va rog?
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Coduri caen training online Ral_uca Ral_uca buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu alegerea codurilor CAEN aferente activitatii de platforma online pentru cursuri digitale/video/cu access ... (vezi toată discuția)
Magazin online alexg2014 alexg2014 Buna seara, Am cateva intrebari daca se poate sa ma lamuriti. Doresc sa deschid un PFA sau individuala (nu stiu care ar fi mai indicata) pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen e bun pentru loc de joaca copii/petreceri... cosy cosy Am cautat in stufarisul din codul caen si nu gasesc...rog a ma ajuta... ce cod caen e bun pentru loc de joaca pentru copii / petreceri se poate sa fie ... (vezi toată discuția)