avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea speta? Cumparator ...

Buna ziua, ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea speta? Cumparator recent al unei case pe terenul careia tatal decedat al fostului proprietar a construit cu 24 ani in urma un garaj fara autorizatie. Mostenitorii au vandut casa+teren pe baza cartii funciare in care nu apare garajul. Garajul apare in releveu, iar in actele succesorale este mentionat ca a construit fara autorizatie si anul constructiei. Ce poate face cumparatorul pentru a intabula si garajul?
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2024
Teo8102, utilizator

Alte discuții în legătură

Balcon construit pe teren concesiune primarie adrian7611 adrian7611 buna ziua am o extindere a apartamentului (balcon) facuta pe teren concesionat de la primarie. apartamentul este cumparat cu acea extindere ar aceasta apare ... (vezi toată discuția)
Rupere carte funciara ela_79 ela_79 Buna ziua. Am o problema cu care ma confrunt si pt care nu gasesc explicatii logice de aceea apelez la dvs pt un sfat. In 2011 am cumparat un teren cu o casa ... (vezi toată discuția)
Casa si teren cumparate cu chitanta de mana liviu777 liviu777 buna ziua, am si eu o problema parintii mei au cumparat un teren pt constructie casa cu chitanta de mana prin anul 1960, ambii parinti au decedat iar eu sunt ... (vezi toată discuția)