avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbarea medicului oncolog - obligatia eliberarii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbarea medicului oncolog - obligatia eliberarii documentelor

Buna ziua,

Ce formular trebuie sa elibereze un medic oncolog petnru pacientul care vrea sa se transfere la alt medic de aceeasi specialitate, in conditiile in care tratamentele si investibatile se fac prin CAS?

Acum sunt inscrisa pe listele unui medic de la Neolife care nu are timp de pacienti si isi cam bate joc (am fost inscrisa aici automat, fara sa mi se ceara parerea, dupa plecarea medicului curant). Am incercat sa gasesc un medic disponibil la aceeasi clinica si de fiecare data mi s-a spus ca trebuie sa vorbeasca medicii intre ei si sa mi se aprobe transerul. Dupa trei luni si multe incercari, la toata echipa de oncologi din clinica, transferul nu s-a aprobat.

Recent am gasit un medic bun in alt spital, unde mi s-a explicat ca nu pot fi inscrisa simultan pe listele a doi medici oncologi cu contract CAS. Pentru a fi luata in evidenta de noul medic trebuie sa aduc un formular care sa dovedeasca stergerea din evidentele primului medic.

Neolife insista ca nu trebuie sa elibereze acest document si ca imi poate da doar dosarul medical (care oricum contine doar copii).

Acum sunt un pacient oncologic ramas fara tratament si cu monitorizarile in urma, care nu poate beneficia de consult de specialitate. Ce ma sfatuiti sa fac?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Mutare la medic de familie irinucas irinucas Buna ziua, Care sunt conditiile in care ma pot transfera la un medicul de familie la care am fost initial inscris? Metionez ca in urma cu ceva ani am facut ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare concediu medical pentru un pacient cu cancer andry12 andry12 Buna ziua. Va cer ajutorul intrucat am ajuns la disperare cu doctorii din Romania si nu mai stiu la cine sa apelez si cum se aplica legea in tara ... (vezi toată discuția)