avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical Bună. Sunt diagnosticat cu cancer ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical Bună. Sunt diagnosticat cu cancer cod 14 și ...


Concediu medical
Bună. Sunt diagnosticat cu cancer cod 14 și sunt în concediu medical 100%.Salariul brut este de 4500 roni. Aș dori să mă ajutați să aflu cîți bani trebuie să primesc dacă am concediu medical 100%.Menționez faptul că patronul la care lucrez este cam șmecher și nu prea plătește așa cum ar trebui angajații.Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Bună seara.am o nelămurire și aș dori să mă ajutați dacă ... onylup onylup Bună seara.Am o nelămurire și aș dori să mă ajutați dacă se poate.Soțul meu este diagnosticat cu cancer.Este în concediu medical cod 14 plătit cu ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical cod 14 petremihaiv petremihaiv Buna ziua Sotia este concediu medical cod 14(cancer) As dori sa stiu,daca se plateste 100% din salariul brut sau net? Multumesc, O zi buna (vezi toată discuția)
Nedumerire concediu medical crocoi crocoi Buna ziua,am fost operat de cancer gastric acum 5 luni,beneficiez de concediu medical pe cod 14(neoplazii),care spune ca este platit 100%.Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)