avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua am avut un credit de nevoi personale la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua am avut un credit de nevoi personale la bancă BRD ...

Bună ziua am avut un credit de nevoi personale la bancă BRD România și în 2020 mi-am pierdut locul de muncă și nu am mai putut să achit am sunat să îmi facă o oprire dar m-au refuzat și după o perioadă de 6 luni m-au dat la o firmă de recuperare dar nu am fost informat și nici contactat de firma de recuperare și au trecut 3 ani de atunci dar aș dori să plătesc bani bănci să fac o înțelegere cu iei. Cum mă puteți ajuta vă rog ???

Alte discuții în legătură

Executare silita - societate recuperatoare damaschin damaschin am facut un credit de 15000e la banca nu am mai platit 3 luni ratele a 4 luna am platit restantele adica850 e fara sa platesc luna in curs cind am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita cristy09 cristy09 buna seara am o intrebare ... spuneti-mi va rog , am facut un contract cu o banca in 30.06.2008 credit de nevoi personale si am platit cred ratele pana in ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare credit bancar patrik007 patrik007 Buna ziua. In urma pierderii locului de munca (foarte bine platit) nu am mai putut achita ratele la un credit de nevoi personale. La un moment dat cam dupa un ... (vezi toată discuția)