avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua! \"O societate comercială X, cu cod CAEN ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua! "O societate comercială X, cu cod CAEN 5814, editează ...

Bună ziua!
"O societate comercială X, cu cod CAEN 5814, editează lunar sau periodic reviste. Produsul finit, revista, este rezultatul unei colaborări cu terțe părți. Articolele incluse în reviste sunt create de autori care cedează drepturile de autor către companie în conformitate cu contractele de cesiune. Redactarea, corectura și alte procese similare sunt realizate de către alte persoane juridice în baza unor contracte de prestări servicii. După finalizarea procesului de redactare și tehnoredactare, acestea sunt transmise la tipografie. În baza unui contract de prestări servicii încheiat cu compania, tipografia imprimă și facturează revistele, care sunt ulterior distribuite și comercializate de către compania X. Cum considerați această activitate: producție sau comerț?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Productie in volum mic pe langa servicii - mai declar ceva in afara de materii prime si vanzare? motanel123 motanel123 Buna ziua Situatia este urmatoarea: Firma X -- SRL fara angajati, impozit pe venit, neplatitor TVA -- se ocupa preponderent de furnizarea anumitor ... (vezi toată discuția)
Act aditional clauza confidentialitate Frantzy16 Frantzy16 Buna ziua, as avea rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, parere, idee cei care stiti sau aveti putin abar; as dori sa inchei un act aditional cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor Cabinet Av. Irina Rosulescu Cabinet Av. Irina Rosulescu Situatia e urmatoarea: se vrea publicarea unei carti. Editura e pe punctul sa incheie contractul cu autorul, insa editura nu are posibilitati practice de ... (vezi toată discuția)