avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara dnd din nou sper din tot sufletul sa îmi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara dnd din nou sper din tot sufletul sa îmi răspundeți ...

Buna seara dnd din nou sper din tot sufletul sa îmi răspundeți macar acum mîine dau cd încarce partea vătămată recunoaște că practica prostituția acel cd nu se da în ședința publică sau se uită doar judecătorul și am înțeles că și procurori rog rog sa îmi spuneți că se cam întors în favoarea mea daca o apreciază judecătorul să cam terminat și scap doare unu din martori a schimbat declarația și spune că partea vătămată era nebuna și minte ...exact ce am declarat și eu CĂ minte ..!!! Rog rog mult din suflet doar judecătorul vede acel cd?!!!

Alte discuții în legătură

Buna.. nicolae dnd chiar nu pot înțelege înainte pronutari ... nicu144 nicu144 Buna.. Nicolae dnd chiar nu pot înțelege înainte pronutari procurorul de caz cel de lingă judecător a văzut că martorul a schimbat întregime toată ... (vezi toată discuția)
Buna seara... sunt nicolae inculpat dosar viol alin1 cu aplicarea ... nicu144 nicu144 Buna seara... Sunt Nicolae inculpat dosar viol alin1 cu aplicarea art5... Mi a aprobat cerere de vizionare a filmuletul cum partea vătămată practica ... (vezi toată discuția)