avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii 

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare CIM pentru CCC daca nu e stagiu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare CIM pentru CCC daca nu e stagiu

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema:
O angajata de 4 luni, anunta ca este insarcinata si va urma sa nasca in aproximativ 5 luni. Aceasta este din Nepal, angajata pe baza unui aviz in munca.
Nu a adus stagiu de cotizare de la alti angajatori din Romania.
Isi doreste suspendarea contractului pentru cresterea copilului, dupa ce va naste.
Se poate suspenda CIM, pentru cresterea copilului avand in vedere ca nu are stagiul. complet de cotizare?
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2024
l_alexandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:37, 20 Martie 2025
Pentru ce ii solicitati stagiu de cotizare?
Pentru calcularea eventualelor concedii medicale.
Din moment ce nu are stagiu pentru concediile medicale, nu va avea nici cele 12 luni pentru indemnizatie.
Si daca nu are stagiu , nu i se va plati concediul medical ... insa va putea beneficia de CCC fara a primi indemnizatie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Thank you!!!!
O zi cat mai frumoasa!:)
Buna ziua! Ne spuenti va rugam baza carui articol va putea beneficia de CCC fara indemnizatie? CCC este asimilat vechimii in munca si asigurat sanatate.

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil pana la 2 ani edomide edomide Buna ziua :) Va rog sa ma ajutati sa descilcesc o situatie mai deosebita: In 27 iulie 2015 una dintre angajate si-a depus dosarul pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil gyannyna gyannyna Buna ziua ! As dori si eu sa stiu care este modul de calcul al salariului pe perioada CCC. Mentionez faptul ca lucrez in cadrul M.A.I. si din cate am inteles ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului pt. tata. concediu de maternitate pentru mama boda_meli boda_meli Buna ziua, am intampinat un caz mai aparte/complicat, si asi vrea sa va cer parerea. Este vorba de o familie, unde Tatal este in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)