avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal - înșelăciune Bună ziua! Aflat într-o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal - înșelăciune Bună ziua! Aflat într-o problemă ...

Dosar penal - înșelăciune

Bună ziua!

Aflat într-o problemă delicată, vă scriu cu dorința de a obține lămuriri cu privire la dosarul penal în care sunt acuzat de înșelăciune.

Din cauza situației speciale în care mă aflu, încerc să ofer detalii mai degrabă generale cum nu vreau să se facă vreo asociere cu această postare.

Ofer servicii de fotografie, iar acuza mi-a fost adusă după ce un client a aflat că n-aș avea calitatea de fotograf profesionist, așa cum am menționat în anunțul promovat prin intermediul căruia m-a contactat, deși colaborarea a fost una de succes. Plângerea nu e motivată financiar, cum nu mi s-au cerut banii înapoi, ci mai degrabă cred că este vorba de principiu.

Înțeleg că inducerea în eroare prin folosirea de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte penal.

Poate fi vorba despre înșelăciune?

Alte discuții în legătură

Ncp - inselaciune premeditata maiaB maiaB Buna ziua! Intrebare: cum se pedepseste INSELACIUNEA PREMEDITATA ( ma refer la bani primiti si scutiti din alte plati pt servicii neonorate voit, exista probe ... (vezi toată discuția)
Prescriere gilvlad gilvlad ce se poate intampla din punct de vedere juridic si deontologic pentru un medic de familie, care avand un contract cu CNAS, a lucrat legal ca medic in ... (vezi toată discuția)
Ultraj si uz de fals ? Ale21scumpica Ale21scumpica Buna ziua. ..Am cumpărat o mașină neînmatriculata ...Nu am reușit sa fac un contract pt ca respectivul plecase din țară. ..După un timp Am vândut ... (vezi toată discuția)