avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Daca se detine o cota parte dintr-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Daca se detine o cota parte dintr-o proprietate de ...

Buna ziua. Daca se detine o cota parte dintr-o proprietate de mai mult de 3 ani , iar in urma unei noi succesiuni (in urma decesului altui coproprietar) se mai adauga o noua cota parte la cea deja existenta, in cazul unui contract de vanzare cumparare ce impozit se aplica? (avand in vedere ca o cota este detinuta de mai mult de 3 ani iar cealalta, de mai putin de 3 ani).

Alte discuții în legătură

Coproprietate pe cote parti. reguli privind plata impozitului si vanzarea cris_89 cris_89 In urma succesiunii facute in urma decesului bunicului, mama mea a mostenit o jumatate dintr-o proprietate (casa parinteasca) iar cealalta parte a fost ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune, pot beneficia? destrugs destrugs Buna ziua. Am dobandit in anul 2001 5/8 dintr-un teren intraviran prin act de vanzare cumparare incheiat cu socrul meu si cu mama acestuia. Celelalte 3/8 sunt ... (vezi toată discuția)
Impozitare a 2-a locuinta tmmiotm tmmiotm Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cum se plateste impozitul in cazul in care, impreuma cu sotia detinem un apartament din 1994 si o casa din 2008. Ma refer la ... (vezi toată discuția)