avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Rog lamuriri in urmatoarea speta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Rog lamuriri in urmatoarea speta

Buna ziua!pe un teren pe care am avut certificat de mostenitor in urma unui testament am cultivat lucerna.Certificatul a fost atacat si anulat.Desi nu exista alti mostenitori legal recunoscuti persoana ( fratele defunctului) ce a atacat in instsnta vrea sa mi ia recolta.Piate daca nu are act de mostenitor? si inca o intrebare, are voie sa intre abuxiv sa o taie fara sa ma notifice in prealabil? .Mentionez ca nu am fost de rea credinta eu avand certificat de mostenitor cand am infiintat cultura.Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2024
ninaavram, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma confrunt cu o problema! in anul 1995 mi s a facut ... ninaavram ninaavram Buna ziua! ma confrunt cu o problema! in anul 1995 mi s a facut testament de catre un unchi sa mi ramana bunurile lui mie dupa deces.In anul 2015 decedeaza ... (vezi toată discuția)
Testament sau acte vanzare cumparare ditualina ditualina sot si sotie .. sotul este pe moarte .. au pe numele lor 2 case .. teoretic bunuri comune in timpul casatoriei sotia are si o fiica dinaintea casatorie care ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces - constatator AndreiCristian AndreiCristian Buna ziua, Am o situatie cam aiurea... Un cunoscut a decedat in Ungaria (in spital), si a facut testament scris (fara notar) ca doreste sa imi lase mie tot ... (vezi toată discuția)