avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare! Locuiesc intr-un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare! Locuiesc intr-un bloc cu ...

Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare! Locuiesc intr-un bloc cu curte privata! In curte undeva sub un balcon sunt puse niste jucarii (biciclete, motoare de plastic, trotinete) ele sunt ale copiilor din bloc care cotizeaza la intretinere! Ideea este ca s-a mutat un vecin care a folosit liftul de persoane pe post de lift mobila si ia mereu jucariile si le arunca de colo colo, pe motiv ca sunt langa locul lui de parcare si il deranjeaza! Precizez ca jucariile nu sunt pe locul lui de parcare (ele sunt in dreptul a 6-7 locuri de parcare inclusiv al meu), iar el le ia si le pune in curte pe caile de acces! Ideea din spate a fost ca jucariile sa nu stea pe holuri si sa nu se faca galagie cand scot jucariile afara din scara blocului. Ma gandesc sa il dau in judecata desi eu am luat bicicleta si trotineta fetitei mele si le-am pus pe balcon!

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari, certuri între vecini exoticbeauty1 exoticbeauty1 asociate de proprietari,certure dintre vecini. Buna ziua,curtea comuna a blocului poate fi folosita si de proprietari de caini?Avem un bloc cu curte privata ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am si eu o problema cu vecinii de deasupra. fac in ... Alin207 Alin207 Buna seara! Am si eu o problema cu vecinii de deasupra. Fac in continuu galagie, au 2 copii, unul de 2 ani si unul de 4 ani. Cel mare face un zgomot infernal, ... (vezi toată discuția)
Folosirea spatiului comun anacami2 anacami2 buna ziua.locuiesc intr-un bloc turn.in bloc avem copii mici ,scolari,salariati.deci carucioare, triciclete,biciclete mici si mari.toate se lasa la parter sub ... (vezi toată discuția)