avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru terasa din lemn cu suprafata de 8x3 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru terasa din lemn cu suprafata de 8x3 metri,intr-o apa,cu ...

Pentru terasa din lemn cu suprafata de 8x3 metri,intr-o apa,cu inaltimea maxima de 3 m si inaltimea minima de 2.3 m,fiind fixata pe suporti metalici de tip "U" pe o placa betonata, este necezar proiect si autorizatie de constructie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: radupe , utilizator 10:43, 27 Mai 2024
Da
O baza legala care prevede acest lucru,unde poate fi gasita?

adriandimitriu a scris:

Da

Legea 50/ 1991 rep
Am citit toata legea si nu am gasit mentionat nicaieri faotul ca am nevoie de autorizatie si proiect ot o terasa din lemn,DEMONTABILA,fixata oe o placa betonata(ALEE) ,pe profile metalice tip"U"! Ma iertati,dar nu pot fi de acord cu dvs. ! Stima! Seara buna! Mai mult de atat,la capitolul mentiuni despre constructii care NU necwsita autorizatie si proiect,figureaza si aceasta idee de terasa! Cu respect,seara faina!
mai intai, felicitari pentru rabdarea de a citi. sper ca ati prins si din intelesul ei si nu ati cautat doar dupa cuvinte cheie.
in al doilea rand, aveti dreptul sa aveti parerea proprie, e un drept constitutional.
insa daca credeti ca intr-o lege veti gasi toate detaliile, va inselati. legile reglementeaza directii generale. dupa ele urmeaza HG, Ordinele Ministerelor, HCL, standarde, etc. cu stima

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru gard p.laurica p.laurica imi trbuie autorizatie pentru un gard de plasa cu zid de beton?daca da cat costa si ce acte iimi trebuie?;) (vezi toată discuția)
Restaurare gard Danmorar82 Danmorar82 Buna ziua, In jurul blocului nostru avem un gard cu fundatie de beton si plasa de sarma care are nevoie de restaurare. Suntem o asociatie de proprietari si ... (vezi toată discuția)
Ce aprobari am nevoie pentru o imprejmuire nebv nebv Buna ziua, as avea intrebare: daca doresc sa imprejmuiesc un teren conform cu schita de cadastru, ce acte sunt necesare? Se face diferenta intre imprejmuire ... (vezi toată discuția)