avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum si unde in afara de Parchet pot face plangere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum si unde in afara de Parchet pot face plangere impotriva fostului ...

Cum si unde in afara de Parchet pot face plangere impotriva fostului avocat tinand cont ce desi am platit ONORARIYL INTEGRAL a doua recursuri ptr 2 procese aceasta a OMIS sa le depuna la Tribunal. Asteptand prima infatisare m am trezit cu HOTARARI DEFINITIVE SI EXECUTARI cu toate ca normal ar fi trebuit sa fie 2 procese pe rol.
Dna Avocat a evitat sa stea de vb cu mine invocand prin mezaje diferite scuze cu toate ca am contactat o 2 luni.
Conform legii aceasta nu a respectat statutul de avocat client ca de altfel si alte articole din lege. Am pierdut o casa si un teren din cauza NEGLIJENTEI VOITE SAU NEVOITE A DNEI AVOCAT
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:05, 22 Mai 2024
Buna ziua

Nu prea inteleg continutul intrebarii. Doamna avocat a omis sa depuna in instanta chitantele in original cum ca dumneavoastra ati achitat onorariu avocatial? Daca raspunsul e da ce legatura are acest aspect cu pierderea procesului? In cel mai rau caz daca castigati nu va puteati cere cheltuielile de judecata decat, poate, pe cale separata
.DNA AVOCAT A EMIS SA DEPUNA DOSARELE PTR RECURS IN INSTANTA!!!! DOSARELE NU CHITANTELE.

Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2024
Manuela Rășină, administrator
Pentru inceput v-ati putea adresa si decanului baroului din care dansa face parte. Ar fi un prim pas administrativ important. Orice avocat are deobicei o asigurare civila care in functie de situatie poate despagubi persoana caruia i-a produs un prejudiciu. Vorbiti si cu decanulu baroului si vedeti ce va comunica.
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2024
Manuela Rășină, administrator
A omis pur și simplu să depună dosarele pentru recurs la tribunal deși m-a informat că le-a depus...

- Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule. Și apăsați pe Răspunde ca să postați un nou mesaj, nu pe Citează. Mulțumesc -
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2024
Manuela Rășină, administrator
Nu a introdus recursurile in termenul legal. Intai notificati-o, poate va returneaza onorariul benevol, in general se intampla asa.
Daca nu, la decanul baroului, cum aveti indicatii mai sus.
Cat priveste asigurarea, sunt sanse mici, dar daca aveati motive serioase de recurs, puteti incerca.

Alte discuții în legătură

Sanctionare avocat stagiar AliceAlinutza AliceAlinutza Buna ziua, doresc sa va relatez pe scurt problema mea si astept cu mare interes sugestiile dvs. este vorba de 2 procese: unul pe calea ordonantei ... (vezi toată discuția)
Avocat: nu am primit chitanta sandu milica sandu milica buna avocatul meu nu mia dat chitanta pt urmatoarele procese : incredintare minor, program vizita minor,apel dupa care primul proces si program vizita minor ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva avocatului caradis caradis Buna ziua. Ma confrunt cu o problema care pur si simplu m-a lasat cu gura cascata. Acum un an am angajat un avocat. Contract si plata integrala a sumei si a ... (vezi toată discuția)