Caut un avocat care fie specializat pe procese impotriva asociatiilor de prorietari. Asociatia de proprietari impotriva careia am proces a facut multiple falsuri in procesele verbale.
Cum pot sa gasesc un avocat cu aceasta specializare si care a mai avut procese indreptate impotriva ascociatiilor de proprietari?
Contactati mai mulți avocati din orasul dvs. căci și costurile sunt diferite.Trebuie sa stiti si costurile.
Sunt litigii cu multa bataie de cap.Numai o introducere ar dura vreo 15 minute.
Sunt destui avocati...
Specializare pe fix aceasta problema gasiti intre avocatii care fac si infiintari asociatii si ONGuri, care fac societati, contracte etc. Este o specializare secundara, ca sa ma exprim sa intelegeti, nu veti gasi pe cineva sa fi facut ani si ani doar asta.
Din ce descrieti este necesar intai sa vedeti daca actionati pe civil sau penal, pare prioritar.
Liliana Gradinaru ati spus: “Specializare pe fix aceasta problema gasiti intre avocatii care fac si infiintari asociatii si ONGuri, care fac societati, contracte etc.“
Este foarte eronat ceea ce imi spuneti.
Nu caut avocati specializati pe infiintare de asociatii de proprietari, acea specializare este din abundenta pentru ca e plin internetul de oferte de servicii de infiintare asociatii de proprietari.
De asemenea avocati care sa reprezinte conducerile asociatiilor de proprietari sunt foarte multi, si e plin de oferte pentru reprezentarea in procese a conducerii asociatiei impotriva proprietarilor individuali.
Caut avocat specializat in a purta procese impotriva conducerii asociatiilor de proprietari care au facut fraude, care sa stie sa demostreze frauda si abuzul conducerii asociatiilor de proprietari fata de mine ca simplu proprietar membru al asociatiei. Procesele de tipul proprietar impotriva conducerii asociatiei sunt procese foarte rare, motiv pt care e mult mai greu gasirea unui avocat care sa fi avut experienta in astfel de procese.
Aveti nevoie sa mergeti sa discutati cu un avocat asa cum v-am spus intai ca sa va informeze putin general cum merge treaba cu specializarea si procesele.
Am considerat ca nu cunoasteti avocati si aveti nevoie de o indrumare unde sa cautati, vad ca stiti, vorbiti cu aceia, sunt specializati perfect pe ce aveti dv. nevoie.
Succes!
Nu ajuta sa luati la rost consultantii care incearca sa va ajute, chiar daca nu va plac raspunsurile. Puteti doar trece mai departe. Multumesc pentru intelegere.