avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, am o problema legata de asigurarea medicala ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, am o problema legata de asigurarea medicala privata. ...

Buna ziua, am o problema legata de asigurarea medicala privata. Am efectual o interventie chirurgicala pe care am achitat-o la fata locului, urmand ca, ulterior, sa imi recuperez banii de la firma asiguratoare. Am depus dosarul pentru recuperarea banilor, dar mi se cere "Raport financiar completat de furnizor in care sa fie detaliate separat costurile pentru vitrectomie si pentru consumabile". Problema este ca furnizorul refuza sa imi dea acest raport, justificand ca suma facturata include serviciul integral. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog sa-mi spuneti daca un spital privat este obligat ... paul gabriel paul gabriel Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca un spital privat, din punct de vedere legal, este obligat sa-mi elibereze factura detaliata pentru serviciile ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli medicale IonNicolae33 IonNicolae33 Buna ziua, Sunt asigurat CAS si as dori sa stiu daca as putea recupera cheltuielile medicale facute in urma unei interventii chirurgicale si internare intr-o ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume decontate de cnas gabi_stnsc gabi_stnsc Am facut o interventie chirurgicala oncologica ( rezectie colon ) la un spital privat care are contract cu CNAS . Interventia a fost facuta in perioada starii ... (vezi toată discuția)