avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am primit de la direcția finanțe a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am primit de la direcția finanțe a primăriei o ...

Bună ziua! Am primit de la direcția finanțe a primăriei o decizie de impunere de impozit pe anul 2024. Situația este asa, plata este dintr-o chirie neplătita către primărie (datorita lipsei banilor,(soțul decedat de cancer, cheltuieli prin spitale,nu am avut bani la momentul ala). M-am mutat în alt oraș făcând mutație, cazul cu datoria chiriei s-a judecat și a câștigat primăria. În luna ianuarie 2025 se fac 5 ani de la pronunțarea hotărârii. Anul asta am făcut dezbaterea moștenirii și mama supraviețuitoare mi-a făcut partaj voluntar. Imediat după acest act am primit aceasta decizie de impunere. Întrebarea mea este ce pot sa fac? Sa fac contestație la decizia de impunere sau sa achit suna datorata? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Chirie neplătită primărie ce se mai poate face in cazul in ... Carmenstratone Carmenstratone Chirie neplătită primărie Ce se mai poate face in cazul in care nu am platit chiria pe 2 ani la primărie,au câștigat în instanta pe data de 18.12.2019 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. parintii au decedat, mama acum trei ani, tatal acum ... Nutu manu Nutu manu Buna ziua. Parintii au decedat, mama acum trei ani, tatal acum patru luni, lasand in urma datorii la chirie si utilitati. Tatal meu a fost actionat in judecata ... (vezi toată discuția)
Am un pfa din 2018 si vreau sa il inchid definitiv CazacuIulian CazacuIulian Buna ziua! Am un PFA din 2018 si vreau sa il inchid definitiv. Am cateva intrebari la dumneavoastra: 1. Am intrat in anul 2024, trebuie sa platesc automat ... (vezi toată discuția)