avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara ! In urma unei Glume făcute unui coleg de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara ! In urma unei Glume făcute unui coleg de munca ...

Buna seara ! In urma unei Glume făcute unui coleg de munca ( i am ridicat ștergătorul mașinii ) m am ales cu o plângere penală la poliție .. Omul susține ca i as fi vandalizat mașina ( zgâriat Brat ștergător , zgâriat margine capota , zgâriat și înfundat usa sofer ) Menționez ca nu am făcut nimic altceva decât sa ii ridic ștergătorul , am și martor de la momentul respectiv și exista filmări cu mine când fac acest lucru . Am încercat sa ajung la un numitor comun cu el și sa ii plătesc brațul ștergător dar omul a venit cu deviz de plata din reprezentata cu toate defectele mașinii enumerate mai sus lucru pe care nu pot sa mi l asum și sa îl însușesc ! Crede ți ca pot fi dat in judecată pentru chestia asta și dacă da care ar fi cel mai grav lucru pe care as putea sa îl pățesc


adam77 a scris:

În cazul ăsta, dacă dl. "coleg" nu știe de glumă, atunci când îi vezi mașina în parcare du-te și fă-i poze din toate părțile la mașină, chiar și la amărâtul ăla de ștergător, la toate elementele care zice el că i le-ai stricat, ca să ai și tu dovezi într-o eventuală instanță că ce spune el sunt bălării. Era bine dacă făceai asta în ziua când i-ai ridicat ștergătorul, însă nah... de unde aveai să știi că el se va comporta ca unul "dus cu pluta" ? Vezi să faci pozele cu rezoluție cât mai mare și să se vadă nr. de înmatriculare. Dacă poți fă și un filmuleț - să fie acolo în caz de nevoie. Măcar vorbim de o mașină mai de soi (de la Ford Mustang în sus), sau vorbim de Opel? Dacă ajungeți în instanță cred că ai putea să ceri și tu să fie supus dânsul la o expertiză psihiatrică ca să vedem dacă omul nu e bolnav de ceva obsesii...
Întreb de curiozitate, ai fost deja chemat la Poliție? Că știu că de regulă durează... chiar și 2-3 ani pină mișcă Poliția ceva... A, și dacă deja ai ajuns la Poliție atunci asigură-te că Poliția a ridicat filmul de pe camere. După 30 de zile (din câte știu) nu mai au obligația să păstreze.
Ține-ne, te rog, la curent cu ce demersuri faci. Poate ajută vreodată pe cineva...

Am și eu câteva poze cu așa zisele “daune” care sunt de a dreptul minuscule , îți trebuie efectiv o lupa sa le poți vedea .La poliție nu m au chemat încă . Eu chiar nu vreau sa stau sa mai ajung prin Instanțe pentru lucrul asta penibil , dar nici sa ii plătesc 3000 de lei pe devizul acela de plata nu mă lasă inima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal în germania EMIL2020 EMIL2020 Cineva mi-a blocat locul de parcare și i-am ridicat stergatorul. A sunat la poliție și m-a acuzat că i-am zgâriat mașina cu stergatorul când l-am ... (vezi toată discuția)
Distrugere/ zgariat autoturism Waky Waky Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)
Maºina zgâriatã sistematic de un vecin roolly roolly Mi-am găsit sistematic maşina zgâriată pe capota portbagajului. Iniţial am dat vina pe copii care se joacă în zonă. Am găsit într-o dimineaţă un ... (vezi toată discuția)