avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua. Avem o problema cu restaurantul închiriat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua. Avem o problema cu restaurantul închiriat pentru ...

Bună ziua. Avem o problema cu restaurantul închiriat pentru nunta fiicei. În iunie 2023 am încheiat un contract cu restaurantul , am plătit avans dar nu am primit factura. Ieri au anunțat pe fiica mea ca trebuie sa schimbe data sau locația pentru ca ei aveau o programare din 2022 pentru aceeași data, dar de care au uitat. În condițiile în care mai sunt 3 săptămâni pana la nunta nu putem găsi alt local. Modificarea datei este dificila deoarece sunt mulți oaspeți din străinătate care au bilete de avion cumpărate și hotel rezervat. Unde putem face reclamație, având doar contractul, fără factura de avans. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Abuz - prestări servicii DavP DavP Bună seară, Întâmpin o problema, sper sa ma puteți ajuta. În februarie 2023, am rezervat la o locație câteva camere, pentru rudele mele care vin din ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans dat unui restaurant pentru o nunta djred djred buna ziua, am o mare problema, la sfarsitul anului trecut, in octombrie, am rezervat un restaurant pentru anul acesta la sfarsitul lui septembrie, pentru ... (vezi toată discuția)
Nunta 2020, stare de urgenta MariaMaria15 MariaMaria15 Buna ziua! In luna mai aveam programata nunta intr-o locatie din oras. Am incheiat un contract de prestari servicii, data la care am achitat suma de 1500 de ... (vezi toată discuția)