avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt condițiile de lucru pe cod CAEN 8690?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt condițiile de lucru pe cod CAEN 8690?

Bună ziua!
In 2018 am infiintat un SRL, al cărui unic administrator sunt. Tot de atunci lucrez pe cod CAEN 9604, fără a fi angajata în firma.
Recent am terminat Facultatea de Științe, Educație Fizica și Informatica cu specializarea kinetoterapie și motricitate speciala iar acum.sunt în anul I la master, specializarea kinetoterapia persoanelor cu dizabilități. Vreau sa încep sa lucrez si pe cod CAEN 8690 si am nevoie de câteva lămuriri din partea dvs:
1. În condițiile terminării facultății și al primului an de Master, dacă vreau sa lucrez pe acest cod CAEN, mai este nevoie ca 1/3 din administratia firmei sa fie reprezentata de către medici?
2. Dacă vreau sa prestez eu serviciul de kinetoterapie, este nevoie de acei 3 ani de practica dovedita? Este nevoie sa fi fost angajata sau este suficient sa fi făcut practica, respectiv voluntariat în acest domeniu timp de 3 ani?
3. Intenționez sa creez un program de kinetoterapie pe care sa-l vând în online. În acest caz, care sunt condițiile pentru a fi în legalitate?
Va mulțumesc cu recunoștință!
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2024
george-neagu, moderator