avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata, as avea nevoie de indrumare in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata, as avea nevoie de indrumare in urmatoarea situatie ...

Buna dimineata, as avea nevoie de indrumare in urmatoarea situatie . Mi-a fost aprobat concediu de odihna pentru 4 zile lucratoare precum si cererea pentru recuperarea unei zi lucrate intr-o zi libera legala. La intoarcerea din concediu, parola calculatorului de serviciu a fost sparta in lipsa mea si mail-ul treimis catre HR sters, iar cererea fizica a disparut . Inainte de acest eveniment in lipsa unor argumente ale angajatorului de a ma concedia mi-a fost solicitat sa imi dau demisia , iar raspunsul meu a fost nu , depunand la secretariatul societatii angajatoare o sesizare de hartuire la locul de munca . Nu au cautat sa medieze situatia decat sa caute concedierea mea pe alte cai , precum cea de a crea un nou post pt mine cu perioada de proba de 3 luni, dar comparand CV-ul meu si atributiile postului , nu eram nici pe departe candidatul ideal., Avand in vedere stergerea mail-ului trimis la HR si sustragerea cererii de concediu aprobata de superiorul ierarhic , va rog sa imi spuneti care pot fii consecintele si cum pot preintampina o concediere , eu la momentul plecarii in CO avand o cerere aprobata .
Va multumesc anticipat pentru un raspuns prompt .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 13 Iunie 2024
In pontaj cum figurati ?
Este vb de zile de concediu din luna iunie. Pontajul il tine tot supriorul ierarhic. Momentan nu stiu ce surprize imi rezerva , Verbal acesta mi-a comunicat ca voi fii 3 luni cercetata disciplinar, nementionand "as-ul din maneca" .
Am inteles problema cu CO si cu disparitia cererii ,,dar important este cum figurati in pontaj,
Nu mi-a fost aratat pontajul . Doar am constatat cele mentionate anterior si doresc sa imi i-au masurile necesare pentru ce este mai rau . Nu ma astept la nimic bun daca s-a ajuns la a se proceda intr-un mod atat de josnic .
Nu prea aveti cum sa va protejati ..decat sa strangeti probe privind situatia dvs.

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna aprobat telefonic DenisaIoanaP DenisaIoanaP Mi s-au aprobat 5 zile de concediu de odihna telefonic de catre manager, nu ma simteam bine in urma unei interventii chirurgicale, iar medicii negasind cauza, ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta zile de concediu ramase ialexa ialexa Buna ziua, Am si eu o problema la angajatorul curent. Sunt angajat din 2016, octombrie. Intrucat mi-a fost schimbat PC-ul, nu mai am cererile de concediu pe ... (vezi toată discuția)
Accesare si modificare cont e-mail yahoo ele72 ele72 In data de 28 august 2009 in timp ce imi citeam e-mail-urile din casuta personala de pe yahoo, aceasta a fost accesta de pe un alt calculator (eu primind ... (vezi toată discuția)