avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... primire proces verbal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

primire proces verbal

in cat timp imi vine acasa un proces verbal nesemnat de la data in care a fost scris ? Procesul a fost intocmit in cluj si trebuie sa vina in satu mare.
Cel mai recent răspuns: aurelian12 , utilizator 10:12, 5 Februarie 2010
Pentru a va raspunde la intrebarea aceasta trebuie luate in calcul cateva chestiuni:
1. Dorinta politistilor de a "va pune la punct" pentru ca ati refuzat semnarea procesului verbal;
2. Imprejurarea ca necomunicarea pv-ului in termen de o luna conduce prescriptia executarii sanctiunii "Executarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie daca procesul-verbal de constatare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului în termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii. " art. 14 alin. 1 din OG nr. 2/2001.
In fapt politistul elibereaza o dovada pentru 15 zile atunci cand retine permisul sau talonul insa va comunica procesul verbal doar in ziua cu numarul 30. V-ati prins, nu-i asa ? In cele 15 zile care constituie diferenta dintre termenul pentru comunicarea PV si termenul pentru care s-a eliberat dovada o sa fiti tracasat, o sa mergeti pe la politie cu "saru'mana" si acolo o sa vi se arate cine e seful.
Toata aceasta smecherie se bazeaza pe faptul ca nu ati putea sa faceti plangere pana nu primiti procesul-verbal. Gresit! Faceti imediat plangerea si depuneti copia dovezii. Pe urma n-au decat sa comunice procesul verbal cand vor ei.
nu am avut probleme cu politia rutiera...am vrut sa intru in camin si nu m-au lasat pentru ca nu am legitimatie de camin...sunt student in cj si sunt din sm. am vrut sa merg la niste colegi...si a chemat politia...nu am vrut sa le dau buletinul...la sectie le-am dat buletinul sa scrie procesul verbal si am zis ca nu il semnez...au zis ca aici nu ne jucam de-a politia....cred ca mi-au dat 1 mil amenda....oricum eram doar curios in cat timp imi ajunge procesul verbal la Satu Mare. merci de raspuns
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2010
aurelian12, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal, sanctionare incalcare reguli circulatie predasgeorge predasgeorge Buna ziua.In urma cu 2 saptamani am fost oprit de un echipaj de politie pentru motivul sustinut de ei cum ca as fi depasit viteza legala cu 29 km/h pe ... (vezi toată discuția)
Amenda radar! proces verbal nesemnat. 6 puncte penalizare = 301 ron? dorudoru dorudoru Sambata 11.06.2011. mergem cu masina de la Deva - la - Timisoara .La vre- 30 km de Lugoj la intrarea intr-un sat.Stateau ascunsi politistii cu radarul. Este ... (vezi toată discuția)
Reclamație întârziere comunicare pv Msrius Msrius Cum pot reclama întârzierea intenționată a agentului de circulație de a nu binevoi să trimită procesul verbal pe care am refuzat sa-l semnez, am nevoie ... (vezi toată discuția)