avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună! Recent am avut o discuție cu o fostă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună! Recent am avut o discuție cu o fostă prietenă din copilărie. ...

Bună! Recent am avut o discuție cu o fostă prietenă din copilărie. Ea este mai mică decât mine și și a anunțat părinții în legătură cu ce am spus. Discuția a cuprins următoarele lucruri din partea mea: Am început Discuția luând o mai tare, i am spus că eu nu am spus nimănui că ea se droghează, fumează și își petrece nopțile cu băieții. Am amenințat o că dacă nu se potolește cu discuții la adresa mea o să ne întâlnim, dar am zis asta mai mult cu speranța că o să o sperii și o să mi dea pace. Discuția nu are martori, a fost în privat pe o retea de socializare. Ea și a anunțat părinții, iar mama ei a spus că mă v a da în judecată pentru calomnie. A spus că va cere să se soluționeze totul cu scuze. Pentru că e minoră. Mi a dat de ales să mi cer scuze de la ea sau să vin în instanță. Eu mi am cerut scuze. Acum nu știu ce va face. Doar am încercat să mă apăr la o ieşire nervoasă pentru că în general nu sunt o astfel de persoană. Mă puteți ajuta să mi spuneți ce se poate întâmpla și ce aș putea păți?