Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare

Se poate inmatricula un autoturism , inmatriculat intr-o alta tara UE, fara a plati taxa de poluare ?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:00, 5 Februarie 2010
Platiti taxa si apoi introduceti actiune la Tribunal - sectia de contencios administrativ solicitand restituirea taxei achitate. Dar inainte de acest pas sa nu uitati de procedura prealabila cu cei de la finantele publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare fabi_arina fabi_arina Am platit taxa de poluare in august 2010 in Constanta. Cand si cum recuperez banii? (vezi toată discuția)
Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2011 cip_alba cip_alba Buna, As dori sa imi spuneti care este procedura de recuperare a taxei de poluare pe care am platit-o in 6 iulie 2011 pentru autoturismul achizitionat din ... (vezi toată discuția)