avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut, am avut un client la care i am facut o comanda ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut, am avut un client la care i am facut o comanda destul ...

Salut, am avut un client la care i am facut o comanda destul de mare prin 3D printing, el a achitat costurile filamentului ca sa pot sa ma apuc de proiect, l am anuntat ca o sa fie destul de costisitor si poate dura ceva timp si el a apus ca totul este ok si sa i dam inainte. Cand i am comunicat manopera a inceput sa faca urat eu incercand sa aplanez situatia dar el a refuzat si a spus sa i trimit banii de pe filament inapoi (asta avand in vedere ca deja i am facut produsele) si ca nu mai vrea nimic comunicandu mi ca ma da in judecata si suna la politie pentru talharie, eu i am spus ca odata ce a achitat manopera eu i le trimit fara nici un fel de problema dar el o tine pe a lui ca ma da in judecata. Ce se poate intampla mai departe?
Tin sa mentionez ca nu am o firma sau o societade deschisa pentru asa ceva, clientul stiind ca fac lucrurile asa.
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2024
RPR123, utilizator