avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Am primit decizia de recalculare unde mi-a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Am primit decizia de recalculare unde mi-a fost luat ...

Bună ziua,
Am primit decizia de recalculare unde mi-a fost luat în calcul numai 3 ani și 9 luni față de 11 ani 1 luna pentru calculul punctelor de stabilitate.
Concret in anul 2002 am trecut în pensie de invaliditate din cauza unui accident.
După un an și jumătate mi-am reluat activitate și am renunțat la pensia de in validitate primind salariu și platind contributiile la pensie.
Întrebare : este corect ca perioada lucrată după pensia de invaliditate să nu fie luată in calcul la determinarea punctelor de stabilitate ?.Ea fiind recunoscută în decizia de recalculare .
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
Prizonier, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am primit decizia de recalculare unde la stagiul ... Prizonier Prizonier Bună ziua, Am primit decizia de recalculare unde la stagiul de cotizare contributiv pentru acordarea punctelor de stabilitate sunt trecuți 3 ani și 9 ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate coca apetroaei coca apetroaei Buna ziua Sunt pensionata medical si pe decizia de pensionare la mentiuni am \"lunile 9,11-2002; 3,5,12-2004; 11-2007; 12-2008; nu s-au valorificat, nu ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie de invaliditate gradul ii si stagiu potential Alforyou Alforyou Nascut in 24.09.1948 , anul iesirii la pensie de limita de varsta , martie 2013 , la 64 ani si 6 luni si un stagiu de cotizare de 34 ani. Incepand cu ... (vezi toată discuția)