buna ziua(din nou)! Sunt printre cei care NU au primit inca decizia de recalculare a pensiei si banuiesc ca nu e necesar sa va impartasesc ca sunt frustrat. Doresc sa va introduc datele mele in speranta ca vom putea creiona o posibila recalculare: Barbat, nascut iulie 1955, iesit la pensie in august 2005 cu urmatoarele stagii: stagiu de cotizare grupa 1 de munca: 22 ani, 4 luni, 12 zile. stagiu conditii normale: 4 ani, 0 luni, 17 zile stagiu asimilat( somaj+armata): 2 ani, 1 luna, 1 zi. stagiu aferent grupei 1 de munca: 11 ani. stagiu complet de cotizare 30 ani, 8 luni. stagiu total de cotizare 39 ani, 6 luni. Acestea au fost datele in momentul iesirii la pensie; ulterior am lucrat in continuare cumuland pensie+salariu pana in anul 2019 cand am atins stagiul total de cotizare 52 ani, 10 luni, 5 zile si mai ales punctajul mediu anual 2,15045. In coditiile date ce asteptari pot avea? Voi putea sa-mi intretin familia in continuare sau ma angajez paznic de noapte la un bar de zi ori de zi la un bar de noapte? Multumesc !
Calcul pensie
negru daniel
buna asi dori si eu o informatie , la articolul 95 aliniatu 3 :
,,(3) In cazul persoanelor care realizeaza stagii de cotizare in mai multe situatii, pentru ... (vezi toată discuția)