avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am extrase de cf mai vechi le am reactualizat într o ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am extrase de cf mai vechi le am reactualizat într o zona necooperativizata ...

Am extrase de cf mai vechi le am reactualizat într o zona necooperativizata unde se face cadastru gratuit. Mi s a spus sa mi localizez singura poziția terenului adică sa plătesc un topograf ptr ca echipa de cadastru gratuit nu se implica în a localiza poziția terenului. Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Bună seara, am un teren extravilan cu următoarea observație ... Marinela.olari Marinela.olari Bună seara, Am un teren extravilan cu următoarea observație trecuta pe extras cf: Teren neimprejmuit, Imobil înregistrat în plan cadastral fără ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, încerc sa găsesc locația unui teren după cf dar ... Sadams Sadams Bună ziua, încerc sa găsesc locația unui teren după CF dar acesta nu are reprezentare grafica la link-ul de mai jos ... (vezi toată discuția)
Nu gasesc planul parcelar cu coordonatele calc calc Buna ziua.Am cumparat o parcela intr-un sat de langa Timisoara.Teren intravilan(gradina suplimentara).La primarie si la cadastru este doar un plan cu tarlaua ... (vezi toată discuția)