avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Am primit bani in contul meu bancar de la x ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Am primit bani in contul meu bancar de la x persoana ...

Buna ziua.
Am primit bani in contul meu bancar de la x persoana care a gresit ibanul . Ce se intampla daca nu ii dau inapoi . Eu am cheltuit din ei ca nu am observat primirea asta deoarece pe contul meu intra aproape zilnic bani . Ce se poate intampla? Bani trimisi din brd in contul meu bcr , sunanduma cei de la bcr ca ma va executa silit .
Cel mai recent răspuns: florinm. , utilizator 22:12, 10 Septembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@mrays99
Punctul dumneavoastră de vedere este foarte corect și de bun simț!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o problema acum cateva luni mi sau virat ... LaviniaSm LaviniaSm Buna ziua! Am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati va rog frumos ,acum cateva luni mi sau virat 100 de mil din greseala la salariu,o clinica stomatologica ... (vezi toată discuția)
Iban gresit 100sag 100sag Salut. ACum vreo câteva luni am făcut o tranzacție prin home bank in valoare de 1000 de euro..dar am greșit iban.numele si adresa sunt corecte.am sunat la ... (vezi toată discuția)
Suma de bani in cont din eroarea unui functionar bancar ferarri_enzo ferarri_enzo Buna ziua, nu stiu daca sectiunea aleasa pentru problema mea este corect aleasa, am studiat inainte si mi s-a parut ca aici ar fi! Caut un consultant care sa ... (vezi toată discuția)