avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... copii la cresa si gradinita
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

copii la cresa si gradinita

Buna ziua
As avea o intrebare va rog. Daca o persoana are 2 copii, un copil de 3 ani si altul de 1 an si 4 luni si inca nu s-a dus inapoi la serviciu nu are dreptul sa-si dea copii la gradinita respectiv cresa??? Mentionez ca termenul legal de revenire era la 1 ianuarie 2025. Fetita nascuta in 3 septembrie 2021 iar baietelul in 3 mai 2023. Momentan aceasta mamica urmeaza cursuri on-line de limba engleza cu plata (personal) 3 zile pe saptamana (de la ora 16 la ora 16.30) pana la 31.12.2024 si nu ar putea merge la serviciu. Care sunt prevederile legale in domeniu va rog? Ce solutii ar fi? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2024
hacman, utilizator

Alte discuții în legătură

Copilul luat la serviciu penca_claudiu penca_claudiu Buna ziua, este o problema grava daca tin copilul la serviciu timp de o ora? intrucat nu am cu cine sa-l las fiindca tatal incepe serviciul la 16, iar eu il ... (vezi toată discuția)
Clarificare luna tatalui in caz de suprapunere + limita venituri in ccc bw_vision bw_vision Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Momentan sunt in CCC. Primul copil s-a nascut pe 6 septembrie 2021, al doilea pe 3 iunie 2023. ... (vezi toată discuția)
Buna. ma numesc marius. copilul meu sa nascut in uk. are cetatenie ... Marius Vas Marius Vas Buna. Ma numesc Marius. Copilul meu sa nascut in UK. Are cetatenie Romana cat si Britanica. A mers la gradinita in UK cat si in Romania. Momentan este in ... (vezi toată discuția)