Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL inactiv, trebuie sa platesc retroactiv un contabil?

SRL inactiv, mi se cere sa platesc retroactiv un contabil pt 3 ani ca sa il pot desfiinta?!
Am infiintat in 2021 un SRL care nu a a functionat niciodata, fiind declarat inactiv din 2022.
Nu am contabil, nu am cont bancar, nu am depus bilanturi.
Firmele care se ocupa cu radierea/dizolvarea SRl mi-au spus ca, pe langa taxele aferente, trebuie sa platesc retroactiv lunar un contabil pe perioada de 3 ani 2021-2024, ca sa reactiveze SRL (??) si apoi sa il dezactiveze/radieze.
LA 300 lei/luna X 36 luni... pare cam exagerat.
Este adevarat sau am dat peste niste escroci?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
Laizi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laizi , utilizator 17:37, 16 Septembrie 2024
Bună dimineața,

Nu cred că ați întrebat chiar toate firmele care oferă astfel de servicii. Cereți și altă ofertă, sau mai multe.

Manuela Rășină a scris:

Bună dimineața,

Nu cred că ați întrebat chiar toate firmele care oferă astfel de servicii. Cereți și altă ofertă, sau mai multe.

Am contactat 12 - douasprezece - astefel de firme
Speram sa capat un rapuns care sa imi fie de ajutor
Daca nu puteti da un astfel de raspuns, de ce nu va abtineti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma Iuliaav Iuliaav Buna seara! In 2020 am deschis pe numele meu un SRL, care nu a avut activitate niciodată. Nu au fost depuse bilante, am plătit o amenda, apoi firma a fost ... (vezi toată discuția)