avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua, dețin un SRL momentan fără activitate. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua, dețin un SRL momentan fără activitate. Vreau să ...

Bună ziua, dețin un SRL momentan fără activitate. Vreau să știu ce anume am nevoie pentru a vinde lumânări parfumate din ceară de soia handmade. Eu le torn.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

In ce conditii pot vinde produse handmade? Marilumaro Marilumaro Buna ziua , As dori sa va intreb , in ce conditii pot vinde produse handmade fara a fi in ilegalitate? se poate face acest lucru fara a fi PFA ,sau SRL. etc.? ... (vezi toată discuția)
Atelier lumanari handmade - buna seara! sunt in plin proces de a deschide o firma cu activitate ... Tony9090 Tony9090 Buna seara! Sunt in plin proces de a deschide o firma cu activitate in crearea lumanarilor handmade cu ceara si uleiuri naturate si doresc ca vanzarea acestora ... (vezi toată discuția)
Doresc să realizez lucruri handmade (lumânări parfumate) acasă. ... Denisamihaela318@gmail.com Denisamihaela318@gmail.com Doresc să realizez lucruri handmade (lumânări parfumate) acasă. Am auzit de platforma Gomag, însă din punct de vedere al vânzărilor, nu știu dacă ... (vezi toată discuția)