avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Autoritatea de lucru judecat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Autoritatea de lucru judecat

Buna ziua

Intr-o speta s-a invocat contradictorialitatea intre hotarari de catre reclamant, iar instanta a respins cererea datorita faptului ca hotararile la care se facea referire erau in acelasi dosar , pentru primirea acestei cereri fiind nevoie ca hotararile sa fie pronuntate in dosare diferite.
In dosarul meu am invocat autoritatea de lucru judecat din alt dosar al aceleiasi instante care a judecat si pronuntat o hotarare total opusa celei din dosarul meu.
Este posibil ca o instanta de acelasi grad sa pronunte o hotarare prin care sa respinga cererea in conditiile in care in alt dosar judecat cu mult inainte cererea sa fie acceptata?
Nu se respecta autoritatea de lucru judecat de catre instante?
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2024
Samulea, utilizator

Alte discuții în legătură

Conexare ContSters42601 ContSters42601 Buna seara, Va rog mult sa ma lamuriti cu urmatorul aspect:Pe rolul aceleiasi instante sunt doua dosare de contencios administrativ,depuse la termene diferite ... (vezi toată discuția)
Recurs cristinateo cristinateo va rog sa-mi raspundeti ce inseamna daca pe site-ul Curtii de Apel in dreptul dosarului apare:se amana pronuntarea pentru alta data(peste 6 zile) iar la ... (vezi toată discuția)
Decizia civila 779/2000 a csj biutzz biutzz ma poate lamuri cineva care este aceasta decizie va rog? (vezi toată discuția)