avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită rog mult ...intrebare ... Conf art 697 alin1 daca din ...
Discuție deschisă în Executare silită

rog mult ...intrebare ... Conf art 697 alin1 daca din culpa sa ...

rog mult ...intrebare ...
Conf art 697 alin1 daca din culpa sa creditorul si executorul judecatoresc chiar daca nu sa facut cerere de perimare a dosarlui datorita ca a trecut mai mult de 6 luni mai face propire pe salariu ? este legal ...daca da astea este eu ce pot face doar cererere de perimare ?ca titlu pot metiona
cerere de perimare asa scriu ?

Alte discuții în legătură

Buna seara nicu144 . va dnd cu o intrebare acum aflu daca se ... nicu144 nicu144 [b]buna seara nicu144 . va dnd cu o intrebare acum aflu daca se mai poate face ceva. 1. pot face recurs 2.,din ce vad eu s-a perimare dosarul asta ... (vezi toată discuția)
Buna seara stau pe ganduri ..!! am facut contenstatie la executare ... nicu144 nicu144 buna seara stau pe ganduri ..!! am facut contenstatie la executare si am invocat 1-perimării dosarlui si ma intreb vad ca nu a venit citatie cat am de ... (vezi toată discuția)
Buna seara dnd cu o simpla intrebare " 05.12.2024 ora estimata: ... nicu144 nicu144 buna seara dnd cu o simpla intrebare \" 05.12.2024 Ora estimata: 08:30 Complet: C 10 Civil Tip solutie: Constată perimată cererea Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)