avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, În data de 09.06.2022 s-a deschis ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, În data de 09.06.2022 s-a deschis executarea silita ...

Bună ziua,
În data de 09.06.2022 s-a deschis executarea silita pentru un credit în valoare de 2000 de lei care a ajuns la suma de 4480.Nu am lucrat și nu am avut nici alte venituri între timp sau ceva pe nume pt a imi putea executa.
În data de 11.09.2024 am primit încheierea executarii silite întrucât în urma verificărilor periodice nu au fost identificate bunuri sau imobile care pot fi supuse executarii silite.
Acum am o întrebare,ce inseamna aceasta ,,încheiere,,?
Am scăpat de datorie sau?
Nu ati scapat de datorie. Peste vreo doi ani s-ar putea sa redeschida executarea silita.
Acum a suspendat procedura de executare.
Ati scapat de executarea temporara. Nu de datorie. Iar in perioada aceasta nu curge nici prescriptia. e ca si cum timpul (juridic) sta pe loc si asteapta sa aveti ceva venituri candva...
Nu exista posibilitatea sa se prescrie?
Creditul a fost luat în 2020
Daca creditorul nu vrea sa se ajunga la prescriptie, nu se va putea prescrie.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita EastAndrei EastAndrei Daca am primit instiintare de la BIROU EXECUTORESC prin care am fost instiintat ca am fost executat silit ptr suma de 42.000 lei in cat timp se prescrie ? Adik ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca dandandan2204 dandandan2204 Buna ziua , daca exista o datorie la o banca in urma unui credit luat in anul 2006 , iar in urma cu 1 an a fost data o sentinta de executare de catre ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silita - poprire conturi Tirlea Andrei Tirlea Andrei In urma unei hotarari definitive si irevocabile s-a stabilit ca datorez unui cetatean o suma de bani. S-a pus sechestru pe conturile personale iar creditorul a ... (vezi toată discuția)