avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... IMPORTANT !Buna ziua, Am urmatoarea speta. Un furnizor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

IMPORTANT !Buna ziua, Am urmatoarea speta. Un furnizor de deseuri menajere ...

Buna ziua, Am urmatoarea speta. Un furnizor de deseuri menajere a emis o factura in 05.08.2024 pe care nu ne-a trimis-o fizic sau mail dar nici in SPV. Ne-a somat sa achitam soldul restant si astfel am aflat de aceasta factura. Am refuzat-o la plata deoarece nu era trimisa in SPV iar acesta a postat-o azi in SPV. Am obligativitatea sa o inregistrez dupa 2 luni de la emiterea ei acum ca o vad si in SPV? Multumesc

Alte discuții în legătură

Restanta servicii telefonie mobila/somatie societate recuperari creante eneyonut eneyonut Buna dimineata, Am o mica problema cu o factura [ furnizor]In luna Martie 2011 mi sa terminat perioada contractuala cu [furnizorul]. Mi-am facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Compensare datorii-creante! elena.cringeanu elena.cringeanu Buna ziua!Am o problemuta! Am de recuperat o creanta in valoare de 33700 ron de la o societate careia i-am facturat produse in 03.09, cu termen de plata peste ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face ContSters159316 ContSters159316 un furnizor mi-a emis facturi fara temei , nu vrea sa le storneze , nu vreau sa le platesc , mentionez ca nu are niciun temei sa emita aceste facturi , nu ... (vezi toată discuția)