Marian9999	                   

Buna ziua. Vin cu o întrebare din domeniul jocurilor de noroc online. 
Este vorba despre autoexcluderii. Pe pagina celor de la ONJN scrie așa\"Oficiul ... (vezi toată discuția)
	                    Marian9999	                   

Buna ziua. Vin cu o întrebare din domeniul jocurilor de noroc online. 
Este vorba despre autoexcluderii. Pe pagina celor de la ONJN scrie așa\"Oficiul ... (vezi toată discuția)

ContSters330987	                   

La aparatele (jocuri de noroc pentru pocker) platesc taxe pentru fiecare aparat in parte ?
Ex . Am 30 de aparate ce taxe trebuie sa platesc ? (vezi toată discuția)
	                    ContSters330987	                   

La aparatele (jocuri de noroc pentru pocker) platesc taxe pentru fiecare aparat in parte ?
Ex . Am 30 de aparate ce taxe trebuie sa platesc ? (vezi toată discuția)

Neacă cornelia	                   

Băiatul meu are cerere făcută din februarie .A fost exclus  după două săptămâni.Dupa o lună a aflat de la niste prieteni că își poate face o ... (vezi toată discuția)
	                    Neacă cornelia	                   

Băiatul meu are cerere făcută din februarie .A fost exclus  după două săptămâni.Dupa o lună a aflat de la niste prieteni că își poate face o ... (vezi toată discuția)