avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Problema Autoexcludere jocuri de noroc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Problema Autoexcludere jocuri de noroc

Buna seara! In data de 4 august 2024 am facut o cerere de autoexcludere intr-o sala de jocuri, urmand ca apoi sa nu mai pot intra in sali de genul asta: pariuri, loto, slot-uri etc.
Problema e ca am niste amici care lucreaza in acest domeniu si mergand pe la ei la o cafea, un suc, le-am dat buletinul sa il scaneze sa vad daca apar in baza de date de la ONJN ca jucator exclus. Surpriza! Nu sunt jucator exclus , deci pot mai departe sa ma joc si sa pierd bani. Intrebarea mea e daca pot face ceva pe baza legala impotriva salii respective unde am completat cererea de autoexcludere ? Nu am mai jucat de atunci, dar la fel de bine puteam sa o fac si sa pierd bani.

Alte discuții în legătură

La aparatele pocker platesc taxe, licente? ContSters330987 ContSters330987 La aparatele (jocuri de noroc pentru pocker) platesc taxe pentru fiecare aparat in parte ? Ex . Am 30 de aparate ce taxe trebuie sa platesc ? (vezi toată discuția)
Se poate pfa sau trebuie srl? Visarex Visarex Buna ziua. Urmeaza sa imi deschid un fel de internet-cafe (am descris mai jos de ce am zis un fel de) si am cateva nelamuriri. Prima: nu am de gand sa ... (vezi toată discuția)
Distanta obligatorie minima intre bar si loto amaria72 amaria72 Buna ziua!Am deschis de curand un mic bar si as dori sa inchiriez si 3 aparate de joc electronice.Spatiul barului este zid in zid cu o agentie loto,care ... (vezi toată discuția)