avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Detin un garaj separat(construcție anexa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Detin un garaj separat(construcție anexa în curte) ...

Bună ziua!Detin un garaj separat(construcție anexa în curte) de condominiul în care locuiesc cu încă 3 proprietari.Garajul respectiv are nr.cadastral,carte funciara și intabulare pe numele meu si este dezmembrat de apartamentul din condominiu in care locuiesc.Terenul pe care este construit este în indiviziune la fel ca și terenul liber din curte.De ce documente și aprobări am nevoie pentru schimbarea destinației din garaj în locuinta?Este necesar acordul vecinilor?

Alte discuții în legătură

Situatie complexa intabulare proprietate. teren aferent imobil inseamna sub imobil sau langa? Rocipm Rocipm Buna ziua, Va solicit ajutorul pentru o problema foarte complexa, pe care sunt sigur ca nu ati mai intalnit-o pana acum si pentru care solicit ajutorul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua la toată lumea!am și eu un mare necaz și nu mai ... Radu Sinaia Radu Sinaia Bună ziua la toată lumea!Am și eu un mare necaz și nu mai știu cum sa procedez în continuare.Sunt proprietarul unui apartament dintr-un condominiu aflat ... (vezi toată discuția)