avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare giranți CAR după deces
Discuție deschisă în Executare silită

Executare giranți CAR după deces

Bună ziua,

Mama mea a fost girant împreună cu alte 4 persoane la o asociație CAR care din păcate a decedat (tânără) anul trecut.
Zilele acestea au primit înștiințare pentru neplata ratelor de către persoana decedata de 1 an întreg și urmează sa fie executați silit.

Cum sa procedeze in acest caz? Ei doresc sa plătească pentru a evita propriile pe cont, mai ales ca nu au un exemplar de contract.

Alte discuții în legătură

Am girat-o pe mama la car, împreună cu soțul și cu bunica mea, dar ea nu a plătit ratele întregi de anul trecut. ce trebuie să fac ca să nu ni se pună poprire pe bunuri? Mihaela 85 Mihaela 85 Bună ziua acum un an și jumătate am girat împreună cu soțul pentru mama mea la un car.Iar anul acesta în luna aprilie am fost sunata de la car că nu a ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)
Căi de rezolvare a unei executări silite pentru un car lieutenantdata lieutenantdata In anul 2012 am solicitat si obtinut un imprumut la un CAR. Din banii obtinuti am imprumutat pe unul din girantii mei, cu conditia sa participe la rate. Din ... (vezi toată discuția)