avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua , Am primit comunicarea ieri 22.10.2024,cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua , Am primit comunicarea ieri 22.10.2024,cu termen de ...

Buna ziua ,
Am primit comunicarea ieri 22.10.2024,cu termen de apel de 10 zile de la comunicare,mentionez ca este caz penal!
Care este data la care hotararea este definitiva sau la care nu se mai poate face apel?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
Bogmih, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva raducan-m raducan-m buna ziua , cand ramane o hotarare definitiva ? de la data pronuntari sau de cand primesc plicul acasa ? este vorba de un dosar penal. multumesc (vezi toată discuția)
Apel considerat tardiv? silvian600 silvian600 Buna ziua, In data de 07.04.2016 s-a comunicat hot.jud. din 01.2016 iar cealalta parte a depus apel in 19.04.2016. Prin hotararea emisa am castigat niste ... (vezi toată discuția)
Divort Puscasu Florentina Puscasu Florentina Bună ziua eu am divorțat în 10 10 2018 și am primit sentința mai am 10 zile pn trece termenul de 30 de zile de la comunicare pot merge mai repede de ... (vezi toată discuția)