avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Datorii ramase după radierea firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Datorii ramase după radierea firmei

Bună ziua,
Am avut o societate comercială împreună cu o persoană, pe care am dizolvat-o și radiat-o.
Certificatul de radiere este din data de 20.09.2024
Am primit de la Ajofm o adresă pe persoane fizice ca firma figurează cu un debit de 2955 lei , dintre care 788 lei dobânzi și ne somează să plătim în 3 zile de la data primirii, care a fost ieri, 23.10
Noi nu am avut cunoștință de acest debit înainte, au trecut 30 de zile de când firma a fost radiată, plus faptul ca nici în termenul de 10 zile dat de tribunal când s-au depus actele pentru radierea firmei nu s-au sesizat.
Ce mă sfătuiți să fac în aceste condiții?
Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare creante de la o societate radiata georgelgica georgelgica Am doua BO emise de o societate comerciala care a depus cerere de radiere in urma cu 1 luna de zile. Scadenta celor doua BO e peste 2 saptamani. Care e ... (vezi toată discuția)
Lichidarea firma alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog in cazul dizolvarii voluntare a unei societati comerciale ( doar dizolvare, fara lichidare ) se plateste pe perioada dizolvarii ... (vezi toată discuția)
Radiere firma cu datorii capucino capucino Buna ziua. Azi am aflat ca 2 societati , care au avut datorii la societatea mea au fost radiate in cursul anului 2012. Cum se poate asta? DIn cate cunosc, ... (vezi toată discuția)